"Саңырауқұлақ майшабақ" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг тұздалған саңырауқұлақтар, 3 бас пияз, 50 мл қою қаймақ немесе қаймақ (немесе 50 мл зәйтүн майы), ұнтақталған ақ (қара) бұрыш.
Сипаттамасы (тағамдар: фин) Тұздалған саңырауқұлақтарды жібітіңіз. Суды жарты сағаттан бір сағатқа дейін ауыстырыңыз. Саңырауқұлақтардан суды жақсылап ағызып жіберіңіз (електе), содан кейін оларды ұсақтап тураңыз. Пиязды жұқа тілімдерге кесіңіз, оларды төрт бөлікке кесіңіз. Саңырауқұлақтарды, пиязды, бұрышты, кілегей немесе қаймақты араластырыңыз. Салқындатыңыз, тәбет ретінде қызмет етіңіз.