Артишок қосылған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Егер артишок жаңа болса, біз оларды тұзды суға қайнатамыз, содан кейін жүректерді жапырақтар мен талшықтардан тазартамыз. Егер артишок консервіленген болса, ылғалды мұқият сүзіп алыңыз. 3. Артишокты турап, үлкен ыдысқа саламыз. Кілегей, йогурт, жұмыртқа, сорпа ұнтағы, сүзбе, "Пармезан" ірімшігі, қант қосып, ақырын араластырамыз. Тұз және бұрышпен дәмдеңіз. 4. Табада майды ерітіп, ондағы пиязды қуырамыз. 5. Алынған қоспаға қуырылған пиязды қосып, қайтадан араластырамыз. 6. Пісіру парағын майлап, жармаға себіңіз. Біз артишок қоспасын науаға жібереміз, бетін тегістейміз және шамамен 30 минут пісіреміз. 7. Кәстрөлді үгітілген ірімшікке себіңіз де, ірімшік ерігенше және көпіршіктермен жабылғанша тағы 10 минут пісіріңіз.