Ірімшік қосылған туралған қой етінен жасалған котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 300 г қой еті, 100 г бидай наны, 1 жұмыртқа, 1-2 түйір сарымсақ, 2 ас қасық. қасық өткір ірімшік, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Майсыз қой етін ет тартқыштан өткізіңіз. Жұмыртқа, ұсақталған сарымсақ, суланған және сығылған ескірген нан, тұз бен бұрыш қосыңыз. Барлығын мұқият араластырыңыз. Алынған массадан котлеттердің жұп санын жасаңыз, олардың жартысын ірімшікке себіңіз де, ірімшік көрінбеуі үшін үстіне басқа котлеттермен жабыңыз. Котлеттерді табаққа немесе сөреге 100% және грис- ле қосылған күйде шамамен 10 минут пісіріңіз, екінші жағына 1 рет бұраңыз.