Астаналық тоқаш шарлары (Венгр тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бөлке - 200 г, сүт - 200 г, жарма - 50 г, жұмыртқа - 2 дана, ұн - 50 г, жасыл ақжелкен, тұз. Ескірген орамды кішкене текшелерге бөліп, пешке кептіріп, үстіне ыстық қайнатылған сүт құйыңыз. Текшелер сүтті сіңірген кезде жұмыртқа, ұн және жарма қосыңыз. Алынған массаны дымқыл қолмен кішкене шарларға бөліп, сорпада 20-25 минут қайнатыңыз. Сорпаларға қызмет еткенде немесе ет тағамына гарнир ретінде қолданыңыз.