Қымыздық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Дайындық 20 минут, 1 сағат 2 литр су, 250 г қымыздық, 500 г картоп, 30 г сары май, 1 сарысы, бұрыш, тұз пісіру.
Сипаттамасы Қымыздықты жуыңыз және тураңыз. Оны сары майға салып, суық суға құйып, туралған картопты қосып, бір сағат бойы пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында сорпа ыдысына шайқалған сарысына құйыңыз. Қымыздыққа су құймас бұрын бір порцияға 15 г тарақтан ұн қосуға болады. Тұз, бұрыш қосыңыз, және қызмет көрсету кезінде 20 г. сары май.