Қымыздықтан жасалған тұздық - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қымыздық - 600 г, сары май - 30 г, бидай ұны - 50 г, су немесе ет сорпасы - 0,5 л, қаймақ - 120 г, дәміне қарай тұз Жуылған қымыздықты ет тартқыштан өткізіп, сары маймен сөндіріңіз. Ұн себіңіз, сумен сұйылтыңыз, араластырыңыз және қажетті консистенцияға дейін пісіріңіз, содан кейін қаймақ қосыңыз, қайнатыңыз. Егер сізге қышқылдығы аз тұздық қажет болса, онда қымыздықты алдымен суға қайнатып, қайнатпаны ағызып алу керек.