Крутон қосылған картоп пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бөлке немесе бидай наны - 200 г, көкөніс сорпасы - 2 л, картоп - 500 г, ұн - 25 г, өсімдік майы - 80 г, ақжелкен - 5 г, тосттар - 6 дана. Картопты қайнатыңыз, қабығы жоқ кесектерге кесілген орамды, өсімдік майымен езілген ұнды қосып, қайнатыңыз. Содан кейін бәрін електен сүртіңіз, қажет болған жағдайда сорпаны сорпамен сұйық қаймақ қалыңдығына дейін сұйылтыңыз және қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде табаққа майдалап туралған жасыл ақжелкенді салыңыз, крутондарды бөлек беріңіз.