Нан қосылған саңырауқұлақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қара бидай наны - 200 г, жаңа саңырауқұлақтар - 300 г немесе кептірілген саңырауқұлақтар - 30 г, пияз - 100 г, май - 40 г, қаймақ - 100 г, саңырауқұлақ сорпасы - 1 л, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Саңырауқұлақ сорпасын дайындаңыз. Ескірген нанды үккіштен өткізіңіз. Майға пиязды аздап қуырып, оны езілген нанмен қосып, аздап бұқтырыңыз. Қоспаны саңырауқұлақ сорпасымен құйыңыз, дәміне қарай тұз, ұнтақталған бұрыш, қаймақпен дәмдеңіз.