Саңырауқұлақ уылдырығы 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Екі стакан құрғақ саңырауқұлақты суға 6-12 сағат салып қойыңыз. Аз мөлшерде суда пісіріңіз, ет тартқыштан өткізіңіз. Өсімдік майына туралған пиязды ашық қоңыр түске дейін қуырыңыз. Саңырауқұлақтарды пиязбен араластырыңыз, дәміне қарай тұз, сірке суын, түйіршіктелген қантты, саңырауқұлақ сорпасын қосыңыз. 2. Құрғақ саңырауқұлақтарды қайнатыңыз, саңырауқұлақ сорпасы, тұз, бұрыш, сарымсақ пюресі, майонезбен араластырыңыз.