Сарысы мен қаймақ қосылған саңырауқұлақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 - 250 г саңырауқұлақтар, 2-3 тік сарысы, 200 г қаймақ, лимон шырыны, көкөніс сорпасы, тұз және күйдірілген қант.
Сипаттамасы Өсімдік майына немесе сары майға майдалап туралған жаңа саңырауқұлақтарды бұқтырыңыз. Көкөніс сорпасымен сұйылтыңыз, дәміне қарай тұз қосыңыз, аздап қайнатыңыз және лимон шырынын қосыңыз. Сарысын қаймақпен сүртіңіз және бәрін саңырауқұлақ соусымен араластырыңыз. Түсі үшін аздап күйдірілген қант қосуға болады. Кез келген жеңіл тағамдар үшін пайдаланыңыз.