Саратов стиліндегі саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер саңырауқұлақтар (устрица саңырауқұлағы немесе шампиньон саңырауқұлағы) 0,5 кг пияз 4 орташа пияз қайнатылған шұжық 200 г. томат тұздығы 0,5 кесе өсімдік майы 5 ас қасық. л тұз бұрыш жасыл сарымсақ дәміне қарай
Сипаттамасы Алдымен жарты сақинаға кесілген пиязды өсімдік майына қуырыңыз. Содан кейін жұқа жолақтарға кесілген пісірілген шұжықты қосыңыз. Шұжық қызарған кезде - жолақтарға кесілген саңырауқұлақтарды қосыңыз (саңырауқұлақтарды пісірудің қажеті жоқ, бірақ егер сіз мұндай эксперименттерден қорқатын болсаңыз - тұзды суға қайнатыңыз, одан да жаман болмайды). Қайнатыңыз, араластырыңыз, баяу отта, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз (жақсырақ ащы), аздап су құйыңыз. Содан кейін томат тұздығын құйыңыз. Содан кейін ұсақталған сарымсақ, шөптерді қосуға болады. Қажет болса, қалыңдықты қосу үшін бір шай қасық ұн қосыңыз. Бұл тағам терең кеседе беріледі және қасықпен сіңіріледі.