Астаналық ләззат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Қажетті: 500 г кептірілген саңырауқұлақтар, 5 пияз, 0,5 ас қасық. өсімдік майы, 3 түйір сарымсақ, қант, тұз, сірке суы.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Саңырауқұлақтарды үш сағат бойы суық суға салып қойыңыз. Содан кейін шайыңыз, қайнатыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз, сорпаны құйыңыз және су қайнағанша қайнатыңыз. Майдалап туралған пиязды күнбағыс майына қуырып, саңырауқұлақтарды, ұсақталған сарымсақты, тұзды, қантты, сірке суын қосып, 5 минут қуырыңыз. Дайын тағамды тоңазытқышқа 2-3 сағатқа қойыңыз.