Шотландиялық сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Інжу арпа жармасы - 200 г, сұлы жармасы - 100 г, репа - 100 г, сәбіз - 100 г, ақжелкен тамыры, пияз - 50 г, балдыркөк тамыры, сары май - 40 г, ақ нан қыртысы - 200 г, су - 2 л. Інжу арпа мен сұлы жармасын салқын суға салып, 8-10 сағатқа қалдырыңыз, сосын суды ағызып, қайнаған суға салып, қайнаған тұзды суға 2 сағат қайнатыңыз. Туралған пиязды, тамырларды және нанды салып, жұмсақ болғанша пісіріңіз. Пісірудің соңында сорпаны туралған шөптермен, бұрышпен дәмдеңіз.