Інжу арпа сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Арпа жармасы - 50 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, балдыркөк - 5 г, пияз - 20 г, ас маргарині - 5 г, шөптер. Інжу арпасын ленинградтық маринадталған қияр сияқты дайындаңыз. Тамырлар мен пиязды кішкене текшелерге кесіп, майға құтқарыңыз. Қайнаған сорпаға дайындалған інжу арпасын салып, баяу отта 40-45 минут қайнатыңыз (Сорпа салыстырмалы түрде мөлдір болуы керек). Пісіру аяқталғанға дейін 15-20 минут бұрын пассивті тамырларды, содан кейін тұзды қосыңыз. Шөптерге себілген үстелге қызмет етіңіз.