Каштан пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Каштан - 125 г, балдыркөк - 25 г, сары май - 10 г, ұн - 10 г, сүт - 100 г, жұмыртқа (сарысы) - 1/4 дана., крутондар - 18 г. Каштанның қабығы мен қабығын аршып, туралған балдыркөкпен араластырып, сорпаның үстіне құйып, қақпағы жабық ыдыста жұмсақ болғанша (30-40 минут) қайнатыңыз. каштандарды електен сүртіңіз, сүзілген ақ тұздықпен араластырыңыз, қайнатыңыз, тұз, жұмыртқаның сарысы мен сүт қоспасы, сары май кесектерімен дәмдеңіз және тегіс болғанша араластырыңыз. Сорпа салынған ыдысқа крутондарды салыңыз немесе оларды бөлек қызмет етіңіз.