Үнді стиліндегі тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 70, пияз 20, сары май 5, капсикум бұрышы 2, имбирь, кориандр, паприка, тұз.
Сипаттамасы Тауықтың ұшасын ұсақтап турап, үстіне су құйып, аздап тұздап, қайнатады, қажетіне қарай су қосады. Ащы капсикум, кориандр, қара бұрыш, зімбірді жақсылап ұнтақтап, барлығын аздап сумен қалың суспензияға дейін сұйылтыңыз. Пиязды ұсақтап турап, сары майға қуырады. Тауық еті мен пиязды туренге салып, оған сұйылтылған дәмдеуіштер қосылған сорпамен құяды. Қайнатылған құрғақ күріш бөлек беріледі.