Бурботтан жасалған құлақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпа (құлақ) - 400 г, бурбот еті мен бауыры - 90 г, лимон - 1/15 дана, бұрыш бұршағы, шөптер. Бурботтан теріні алып тастаңыз, бауырды бөліңіз, содан кейін балықты жақсылап шайыңыз, содан кейін бөліктерге бөліңіз. Балықты стерлет сияқты пісіріңіз. Бауырды тұзды суға бөлек пісіріңіз. Балық пен бауырдың бір бөлігімен құлаққа қызмет етіңіз. Лимон тілімі мен майдалап туралған көкке бөлек қызмет етіңіз. Құлаққа айқайы бар көрпелерді беруге болады.