Скумбрия қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы немесе жылқы скумбриясымен Балық - 200 г, картоп - 120 г, сәбіз - 30 г, қызылша - 50 г, пияз - 40 г, қызанақ пюресі - 25 г, жасыл пияз - 20 г, қаймақ - 20 г, тұз. Балықты сүйексіз филе етіп тураңыз. Сорпаны басынан және сүйектерінен қайнатыңыз және ағызыңыз. Шикі қызылша мен сәбізді ірі үккіштен өткізіп, майдалап туралған пиязбен бірге қуырыңыз, қызанақ пюресін қосыңыз. Қайнаған балық сорпасына туралған картопты, 10 минуттан кейін дайындалған көкөністерді, тұзды салып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісірілген балықтың бір бөлігін, майдалап туралған жасыл пиязды және қаймақты борщ қосылған табаққа салыңыз.