Қой еті қосылған бұршақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қой еті - 120 г, қабығы аршылған бұршақ - 30 г, қойдың майы (құйрық майы) - 20 г, пияз - 15 г, картоп - 75 г, шие өрігі - 15 г, кептірілген бөріқарақат - 10 г, шафран, шөптер. Бұрын суланған бұршақты қайнаған сорпаға құйыңыз. Сорпа дайын болғанға дейін 20 минут бұрын шикі туралған пиязды, картопты, туралған құйрық майын (қойдың майы), шие өрігін, бөріқарақат пен шафран инфузиясын қосыңыз. Сорпаны порцияланған ыдыста пісірген дұрыс, онда оны үстелге де беруге болады