Бұршақ немесе саңырауқұлақ бұршақ сорпасы крутондармен
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұршақ немесе бұршақ - 70 г, кептірілген саңырауқұлақтар - 8 г, пияз - 30 г, ас маргарині - 10 г, томат пюресі - 5 г, крутондар. Пісірілген бұршақты немесе қайнатылған бұршақты саңырауқұлақ сорпасымен біріктіріп, майға қуырылған майдалап туралған пиязды, тұзды, ұсақталған саңырауқұлақтарды қосып, 10-15 минут қайнатыңыз. Сорпамен бірге бидай нанынан бөлек майдалап туралған крутондарға қызмет етіңіз.