Үй кеспесі мен тауық еті қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті - 70 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 10 г, пияз - 10 г, май - 5 г, шөптер, кеспе үшін: ұн - 35 г, жұмыртқа - 1/4 дана., су - 7 г, тұз. Тамырлар мен пиязды жолақтарға кесіңіз де, сорпадан алынған маймен немесе сары маймен маймен құтқарыңыз. Үй кеспесін дайындаңыз, оларды құрғатыңыз және електен өткізіңіз. Тамырларды қайнаған ет сорпасына, ал сорпа қайтадан қайнатылғаннан кейін кеспеге салыңыз. Сорпаның мөлдірлігін сақтау үшін кеспені алдымен бір минут ыстық суға салып, елекке салып, су ағып кеткен соң сорпаға салып, 15-20 минут қайнатыңыз. Тауық еті мен шөптермен бірге қызмет етіңіз.