Грузин тілінде маринадталған қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қырыққабат 230, қызылша 20, шарап сірке суы 10, ұнтақталған бұрыш 0,5, балдыркөк және ақжелкен 10, тұз.
Сипаттамасы Діңі бар қырыққабатты ұсақтап турап, қызылшамен, туралған көк балдыркөкпен және ақжелкенмен араластырылған бөшкеге салып, тұздап, ұнтақталған қызыл бұрыш сеуіп, сірке суы мен қайнаған суға құйып, көкөністер қышқылдана бастағанша жылы жерге қояды. . Осыдан кейін бөшке суық бөлмеге ауыстырылады. Қызылшасыз қырыққабат беріледі.