Ақ тұздықтағы қаймақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ сорпа - 750 г, ұн - 50 г, сары май - 50 г, қаймақ - 250 г, ұнтақталған бұрыш 0,25 г Ет немесе балық сорпасында дайындалған ақ тұздыққа қаймақ құйыңыз (Қаймақ мөлшері 1 кг тұздыққа 150-ден 500 г-ға дейін өзгеруі мүмкін, осыған сәйкес сорпа мөлшері де өзгереді), тұз, ұнтақталған бұрыш қосып, қайнатыңыз және сүзіңіз. Тұздық ет, көкөніс, балық тағамдарымен бірге беріледі, туынды тұздықтарды дайындау үшін қолданылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ақ тұздықтағы қаймақ тұздығы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz