Қаймақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қаймақ - 1000 г
ұн - 50 г
сары май - 50 г
ұнтақталған бұрыш - 0
25 г
ұн - 50 г
сары май - 50 г
ұнтақталған бұрыш - 0
25 г
Сипаттамасы Қайнағанға дейін қыздырылған қаймаққа ақ тұздықты (майсыз) қосып, жақсылап араластырыңыз, ұнтақталған тұз бен бұрыш салыңыз. Дайын тұздықты сүзіп алыңыз. Тұздық ет, көкөніс, балық тағамдары мен ыстық тағамдармен бірге беріледі. Қаймақ тұздығы сонымен қатар әр түрлі толтырғыштары бар қаймақ тұздықтарын дайындауда қолданылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қаймақ тұздығы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қаймақ - 1000 г, ұн - 50 г, сары май - 50 г, ұнтақталған бұрыш - 0,25 г. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz