Балықтың ақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Балық сорпасы - 1100 г
ұн - 50 г
сары май - 50 г
ұн - 50 г
сары май - 50 г
Сипаттамасы Сары майға пісірілген ыстық ақ пассеровканы тұздықты дайындауға арналған ыстық балық сорпасымен сұйылтып, 45-50 минут қайнатыңыз. Ыстық тұздықты тұздап, содан кейін сүзгіден өткізіңіз. Тұздық туынды тұздықтарды дайындау үшін қолданылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Балықтың ақ тұздығы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Балық сорпасы - 1100 г, ұн - 50 г, сары май - 50 г. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
