Трансильвания стилінде толтырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 300, шошқа майы 20, тартылған ет үшін: орама 40, сүт 25, жұмыртқа 1/2 дана., пияз 20, қаз бауыры 25, сары май 20, шампиньондар 20, ысталған шошқа майы 15, майоран, ақжелкен, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Ысталған шошқа майының кесектерінен май ериді, онда пияз, шампиньондар, туралған бауыр қуырылады, осының бәрін дәмдеуіштермен дәмдейді. Қоспаға текшелерге кесілген тік жұмыртқалар мен сүтке малынған бөлке салынады. Ұшаны осы тартылған етпен толтырып, тілімдерін тігіп болған соң, құс етін баяу отта қуырады. Гарнир ретінде жасыл бұршақ, күріш және қалауыңыз бойынша салат беріледі.