Трансильвания стилінде толтырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық еті 300
шошқа майы 20
тартылған ет үшін: орама 40
сүт 25
жұмыртқа 1/2 дана.
пияз 20
қаз бауыры 25
сары май 20
шампиньондар 20
ысталған шошқа майы 15
майоран
ақжелкен
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
шошқа майы 20
тартылған ет үшін: орама 40
сүт 25
жұмыртқа 1/2 дана.
пияз 20
қаз бауыры 25
сары май 20
шампиньондар 20
ысталған шошқа майы 15
майоран
ақжелкен
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Ысталған шошқа майының кесектерінен май ериді, онда пияз, шампиньондар, туралған бауыр қуырылады, осының бәрін дәмдеуіштермен дәмдейді. Қоспаға текшелерге кесілген тік жұмыртқалар мен сүтке малынған бөлке салынады. Ұшаны осы тартылған етпен толтырып, тілімдерін тігіп болған соң, құс етін баяу отта қуырады. Гарнир ретінде жасыл бұршақ, күріш және қалауыңыз бойынша салат беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Трансильвания стилінде толтырылған тауық еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық еті 300, шошқа майы 20, тартылған ет үшін: орама 40, сүт 25, жұмыртқа 1/2 дана., пияз 20, қаз бауыры 25, сары май 20, шампиньондар 20, ысталған шошқа майы 15, майоран, ақжелкен, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz