Шошқа майы қосылған картоп-жарма ботқасы (Шпик)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Картоп 200
арпа жармасы 25
шошқа майы (бекон) 20
пияз 10
сары май 10.
арпа жармасы 25
шошқа майы (бекон) 20
пияз 10
сары май 10.
Сипаттамасы Кесектерге кесілген картопты кастрөлдің түбіне салып, жармамен жауып, сосын суға құйып, дайын болғанға дейін қайнатады. Ыстық ботқа біртекті масса алынғанша шайқалады, сары маймен және шошқа майына қуырылған пиязбен бірге беріледі. Сүт бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шошқа майы қосылған картоп-жарма ботқасы (Шпик) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Картоп 200, арпа жармасы 25, шошқа майы (бекон) 20, пияз 10, сары май 10.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz


