Бадам сүтінен пісірілген струдельдер.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бадам сүті әдеттегідей дайындалады (1,5 кесе тәтті және 1/16 фунт - 25 г ащы бадам, 5 стакан сүтте қайнатылған). 2 стакан қайнаған суды алыңыз, оған 1 фунт (3 стакан ұн) араластырыңыз, 15 минут қоя тұрыңыз, 5 стакан бадам сүті, 5 шпулька (21 мл) ашытқы стартерін құйыңыз, қамырға араластырыңыз, көтерілуге қалдырыңыз. Содан кейін қамырға 1 ас қасық тұз, 1 стакан қант, 3/4 кесе мейіз және ұн қосып, қамырды шайқаңыз. Ұзын және тар орамдарды жасап, оларды өсімдік майы мен ұн қосылған жаймаға салып, көтерілуіне рұқсат етіңіз, сырамен немесе балмен майлаңыз, нигелла себіңіз, ұштарын ұзынынан кесіңіз, пешке салыңыз.