Бұрыш, жұмыртқа және ірімшіктен жасалған жазғы гювет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Капсикум бұрышы 200, өсімдік майы 10, жұмыртқа 1 дана., ірімшік 50, сүт 100, ұнтақталған қара бұрыш, ақжелкен 5, тұз.
Сипаттамасы Капсикум жуылады, кішкене кесектерге кесіледі және тұзданғаннан кейін жұмсақ болғанша қуырылады. Жұмыртқаны шайқаңыз, туралған ірімшік, сүт, ұнтақталған қара бұрыш, ақжелкен, тұз қосыңыз, мұның бәрі бұрышпен біріктіріліп, араластырылады. Массаны кастрюльге немесе маймен майланған табаға салыңыз да, алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін пеште пісіріңіз.