Шошқа етінің аяқтарын тұздау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жүгері сиыр еті сияқты жасалады, бірақ олар бір аптадан кейін тұздалған қиярда піседі. Оларды әрқайсысын ұзына бойына кесіп, жақсылап тазалап тұздау керек. Кешкі асқа жабық ыдыста 5 сағат қайнатыңыз, ол буланған кезде суды қосыңыз. Желкек және сірке суы немесе ұсақталған қышқыл қырыққабатпен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шошқа етінің аяқтарын тұздау пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz