Маринадталған майшабақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жақсы майлы корольдік майшабақтарды сумен шайыңыз, құрғағанша сүртіңіз және үстелге қойыңыз, осы уақытта шарлот пиязы мен сәбіз, репа, ақжелкен мен балдыркөк тамыры қосылған тұздықты дайындаңыз. Тамырлар жартысына дейін жұмсақ болған кезде, оларды алып тастап, турап, пиязды тұтас қалдырыңыз, тұздықты қайтадан қайнатыңыз. Құмыраға тамырлар қатарын, олардың үстіне майшабақ қатарын және т.б. салыңыз, банка толған кезде бәрін жылы тұздықпен құйыңыз, банкаларды көпіршікпен байлап, тұтынылғанша сақтаңыз. Бір аптадан кейін тұтынуға болады.