Казак стиліндегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Кез-келген балықтың филесі (треска, хек, мысық және т.б.)0,5 кг., картоп - 3 дана, пияз 2 дана, бұрыш, тұз, майонез 100 г.
Сипаттамасы Балық филесін пеште пісіруге арналған ыдыстың түбіне, тұз бен бұрышқа салыңыз. Сақиналардың үстіне пиязды, пияздың үстіңгі қатарын, туралған картопты сақиналарға кесіңіз. Мұның бәрін дәміне қарай тұздап алыңыз. Майонезге қалауыңыз бойынша ұсақталған сарымсақ түйірін қосуға болады. Майонезді ыдыстың үстіне құйып, қоңыр (қара емес!) пайда болғанша пешке салыңыз. қыртыстар. Қанша порцияға арналған: 5.