Қатты тұздалған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 10 кг тәтті бұрыш, 350 - 400 г тұз. Тұздықтың құрамы: 1 литр суға - 50 г тұз. Бұрышты жуыңыз, тұқымдарды кесіңіз, қайтадан жуыңыз, тұз себіңіз және бір -біріне салыңыз. Бұрышты кең аузы бар ыдысқа мықтап салыңыз. Үстіне шеңбер мен қысымды қойыңыз. 13 - 15 сағаттан кейін, олар шырын жіберген кезде, бұрышты кең аузы бар банкаларға салыңыз, суық тұзды ерітінді құйыңыз, үстіне шеңбер мен қысымды салыңыз да, бөлме температурасында бірнеше күн қалдырыңыз, содан кейін суық жерге жіберіңіз. . Қолданар алдында бұл бұрыш суық суға малынған.