Ашытылған қызыл қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұздықтың құрамы: 10 литр суға - 300 г тұз. Ұсақ және орташа тамыр дақылдарын жуыңыз, тамырлары мен жапырақ қалдықтарын кесіңіз де, бөшкеге немесе басқа кең ауызды ыдысқа қатар-қатар етіп салыңыз. Тұзды ерітіндімен құйыңыз, шеңбер мен қысымды салыңыз, үстіне дәкемен жабыңыз. Бөлме температурасында ашыту процесі 10 - 15 күнге созылады. Барлық уақытта көбікті алып тастаңыз. Ашыту аяқталғаннан кейін бөшкені суық жерге ауыстырыңыз. Ашытылған қызылша винегрет пен бірінші тағамдарды дайындау үшін қолданылады. Тұздық квас ретінде қолданылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ашытылған қызыл қызылша пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz