Қызылшаны ашыту
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызылшаны тазартқаннан кейін жақсылап шайыңыз, ваннаға, кастрюльге немесе шыны ыдысқа салыңыз, зире себіңіз және суық сумен жабыңыз, содан кейін аздап нан ерітіндісін алыңыз, жылы сумен сұйылтыңыз, сүзіңіз және қызылшасы бар ыдысқа құйыңыз. . Қызылшаға саусағыңызбен ыдыстың шетіне жетпейтін ағаш шеңберді қойып, оны ауа өтетін етіп кенеппен жауып, ашыту басталуы үшін ыдысты жылы жерге қойыңыз. Суды жоғарғы жағына қоспаңыз, бірақ қызылша қышқылданған кезде көбікке көтерілетін орын қалдырыңыз. Борщқа ешқашан сірке суын құюдың қажеті жоқ, бірақ оны қызылша квасында қайнатқан дұрыс, сірке суы оның жағымды иісін кетіреді. Нан ерітіндісі көп ұзамай көкөністерді ашытады, ал қызылшаны жылы жерге қойсаңыз, ол тез қышқылданады.