КӨКӨНІСТЕРДЕН ТҮСКІ АС ТАҒАМДАРЫН ДАЙЫНДАУ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұл консервілер көкөністерден жасалған кешкі асқа арналған бланкілер деп аталады, өйткені олардың толық аспаздық өндірісі әдетте ет сорпасында немесе жануарлар майлары, ет, қуырылған пияз және т.б. қосылған кезде жүзеге асырылады.Көкөністерден жасалған кешкі ас тағамдарын жасау кезінде ең көп еңбекті қажет ететін жұмыс көкөністерді дайындау болып табылады. Сондықтан көкөністерді бір уақытта бірнеше банка дайындамаға дайындаған жөн. Бұл консервілердің көктемде жаңа піскен көкөністерден артықшылығы бар, бұл кезде жаңа піскен көкөністердің толық ассортиментін алу қиынға соғады, ал соңғыларының сапасы кейде төмендейді және қалдықтардың мөлшері күрт артады.