Ащы қызанақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайын қызанақ соусы көптеген ет, балық және көкөніс тағамдарын дайындауда қолданылады. Ол термиялық өңдеу кезінде ыдысқа қосылады, аспаздық қызыл тұздықты дәмдеу үшін және ыдысқа қызмет еткенде дайын дәмдеуіш ретінде қолданылады, сонымен қатар маринадтарға, салат таңғыштарына және т.б. Бұл тұздық жаңа піскен қызанақтан немесе қант, сірке суы, тұз, пияз, сарымсақ және дәмдеуіштер қосылған қызанақ пюресінен дайындалады. Томат соусының тәтті және қышқыл дәмі мен жақсы хош иісі бар.