Жаңа піскен қызанақтан жасалған томат тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қызанақ - 1500 г, сары май - 300 г, ұнтақталған бұрыш - 1 г
Сипаттамасы Жаңа піскен қызанақтарды сұрыптаңыз, сабақтарын алыңыз, суық сумен жуыңыз, тілімдерге кесіңіз және өз шырынында қайнатыңыз, електен сүртіңіз, қалың кілегейдің консистенциясына дейін қайнатыңыз, сары май, тұз және ұнтақталған бұрыш қосыңыз. . Тұздықты дәмдегеннен кейін қайнатуға болмайды. Тұздық қуырылған ет тағамдарымен бірге беріледі және макарон өнімдері мен ұсақталған күрішті дәмдеу үшін қолданылады.