Жаңа піскен қызанақтан жасалған томат тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қызанақ - 1500 г
сары май - 300 г
ұнтақталған бұрыш - 1 г
сары май - 300 г
ұнтақталған бұрыш - 1 г
Сипаттамасы Жаңа піскен қызанақтарды сұрыптаңыз, сабақтарын алыңыз, суық сумен жуыңыз, тілімдерге кесіңіз және өз шырынында қайнатыңыз, електен сүртіңіз, қалың кілегейдің консистенциясына дейін қайнатыңыз, сары май, тұз және ұнтақталған бұрыш қосыңыз. . Тұздықты дәмдегеннен кейін қайнатуға болмайды. Тұздық қуырылған ет тағамдарымен бірге беріледі және макарон өнімдері мен ұсақталған күрішті дәмдеу үшін қолданылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жаңа піскен қызанақтан жасалған томат тұздығы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қызанақ - 1500 г, сары май - 300 г, ұнтақталған бұрыш - 1 г. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz