Маринадталған балдыркөк (Жапырақтары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Құюдың құрамы: 4 стакан су, 1 стакан 9% сірке суы, 40 - 80 г тұз, 40 - 100 г қант. Бір литрлік банка үшін - 2 - 4 түйір сарымсақ, 2 лавр жапырағы Балдыркөктің жаңа сау жапырақтарын жақсылап жуыңыз. Банкалардың түбіне сарымсақ түйіршіктері мен лавр жапырағын, сосын дайындалған балдыркөк жапырақтарын салыңыз. Ыстық тұздықты құйып, қайнаған суға 20 - 25 минут зарарсыздандырыңыз.