Маринадталған жұмақ алмалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 литр су үшін - 700 г қант, 210 г 9% сірке суы, 3 г тұз, 3 түйір қалампыр, хош иісті бұрыш және даршынның бір бөлігі Жаңа піскен жұмақтың алмасынан шламды кесіп, қайнаған суға 3-5 минут қайнатыңыз. Содан кейін бірден суық суға салқындатыңыз. Алмаларды банкаларға саламыз. Тұздықты қайнатыңыз және банктерге құйыңыз. Банкаларды 90С температурада зарарсыздандырамыз: жарты литр - 25 минут, литр - 30 минут, үш литр - 35 - 40 минут.