Қантталған айва-асқабақ немесе айва-кәді жемістері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 600 г айва үшін - 400 г асқабақ немесе цуккини, 1,3 кг қант және 3 стакан су, бұл жемістер мен көкөністердің комбинациясы, бір қарағанда, өте ерекше, бірақ егер сіз тәтті айва жемістерін осы дақылдармен бірге пісірсеңіз, онда бір мезгілде айва қышқылы мен хош иісі асқабаққа немесе асқабаққа ауысады, ал соңғысы өте жағымды дәм мен хош иіске ие болады. Асқабақ немесе цуккини қабығынан, тұқымдарынан және талшықтарынан тазартылады, кесектерге, текшелерге, ромбтарға кесіледі (Мұнда печенье кескіштерін қолдануға болады), туралған айва кесектерімен араластырылады. Әрі қарай, алдыңғы рецепттегідей, бірдей уақыт аралығымен пісіріңіз.