Итмұрын жусаны
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 кг ит ағашы үшін - 2,5 кг қант, 2 литр су Мармеладты пісіру үшін кептелуге жарамсыз, піскен және тіпті мыжылған ит ағашын алыңыз. 5 кг піскен жас ит ағашын жуамыз, тұқымын алып тастаймыз, табаға құйып, суға құйып, жидектер толығымен жұмсарғанша пісіруге қоямыз. Суды ағызып, желе дайындау үшін қолданыңыз. Қалған массаны електен сүртеміз, қант қосамыз және үнемі араластыра отырып, қажетті қалыңдыққа дейін пісіреміз. Дайын мармеладты суық суға малынған қыш ыдысқа немесе шыны ыдысқа жайып, пышақпен тегістеп, ауада кептіреді. Оны шыны ыдыстарда немесе тығыз жабылған қораптарда сақтаңыз.