МАРМЕЛАДТАР
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тамаша тәтті тағам, жақсы күшті шайдың ажырамас сүйемелдеуі және жылы шырайлы әңгіме. Айта кету керек, бірде-бір зауыттық мармеладты үй иесінің жеке учаскеде кейіннен мол суарылатын жемістерден жасағанымен салыстыруға болмайды. Мармеладтар қантқа қайнатылған ұсақталған, жақсылап езілген жемістер мен жидектерден дайындалады. Жеміс-жидек кептелістерінен айырмашылығы, мармеладта тұтқыр кесектер қалмайды, ол соншалықты тығыз болып шығады, оны кесу оңай. Кептелумен салыстырғанда, мармеладта жеміс целлюлозасы көбірек болады және оны джемге қарағанда ұзағырақ пісіру керек. Тағамдық қасиеттеріне келетін болсақ, бұл жерде мармеладтың джемнен еш айырмашылығы жоқ. Мармеладты пирогтарды толтыру үшін де қолдануға болады, ол жоғары температурада жайылмайды. Ол сондай-ақ желе және тәтті жемістермен бірге торттарды безендіру ретінде қызмет ете алады. Мармеладтар үшін құндылығы төмен, сыртқы түрі тартымсыз, піспеген және піскен жемістер мен жидектерді, сондай-ақ джем жасау кезінде пайда болатын қалдықтарды пайдалануға болады. Мармелад үшін бұйра пішіндерді және еңбегіңіздің жемісін жеткілікті ұзақ сақтауға болатын қораптардың жеткілікті санын жинаған жөн.