Жұмыртқа майы
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты45 минут

Өнімдер
4 жұмыртқа
½ кесе сары май
1 шымшым кайен бұрышы
6 тамшы Вустершир соусы
Сипаттамасы Бұл жұмыртқа мен кілегейден жасалған ерекше спрэдті бутербродтарға немесе крекерге немесе бауырсаққа толтырғыш ретінде қолданыңыз.
Калориялылығы
257кКал
Ақуыздар
3Грамм
Майлар
27Грамм
Көмірсулар
1Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Жұмыртқаларды кастрюльге бір қабат етіп салыңыз да, жұмыртқаны 1 дюймге жауып тұратындай етіп сумен жабыңыз. Кәстрөлді қақпақпен жабыңыз және суды жоғары отта қайнатыңыз. Су қайнағаннан кейін оттан алыңыз да, жұмыртқаны ыстық суға 15 минут қайнатыңыз. Жұмыртқаларды салқын ағынды сумен суытыңыз. белков сарысын тазалаңыз. Сарысын ұсақтаңыз; белки басқа пайдалану үшін қалдырыңыз.
2Сары майды үлкен ыдыста жұмсақ және жұмсақ болғанша шайқаңыз. Жұмыртқаның сарысы, кайен бұрышы және Вустершир соусымен араластырыңыз. Тегіс болғанша шайқаңыз