"Браконьерленген" жұмыртқалардың сус-түрі
Қосылды: 16.12.2024 1
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
4 үлкен салқын жұмыртқа
әрқайсысына 1 шымшым тұз және жаңадан ұнтақталған қара бұрыш
Сипаттамасы Бұл sous vide жұмыртқаларында сұйық сарысы бар тамаша қатайтылған ақ бар. Браконьерлік жұмыртқалар әдетте қайнаған суға тікелей дайындалады, бірақ бұл қиын болуы мүмкін, ал жұмыртқалар резеңке және лас болып шығады. Мен пісіру уақыты мен температураның әр түрлі нұсқаларын қолданып көрдім, бұл мен тапқан ең жақсы әдіс. Жаңа піскен жұмыртқалардың белки тығызырақ болады және олар жақсы нәтиже береді.
Калориялылығы
72кКал
Ақуыздар
6Грамм
Майлар
5Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Үлкен кастрюльге су құйып, оған суға батырылатын sous vide плитасын салыңыз. Өндірушінің нұсқауларына сәйкес температураны 167 градус Фаренгейт (75 градус Цельсий) деңгейіне қойыңыз; суды 15 минут қыздырыңыз.
2Жұмыртқаларды саңылаулы қасықпен суға абайлап салыңыз. Ас үй таймерін дереу 13 минутқа қойыңыз.
3Таймерді қосқаннан кейін жұмыртқаны судан шығарып, 3 минутқа суытыңыз. Жұмыртқаны ортасынан ақырын сындырып, үстіңгі жартысын қабығынан тазалаңыз. Жұмыртқаны кішкене ыдысқа салыңыз немесе тосттармен бірге қызмет етіңіз. Тұз және бұрыш себіңіз