Цуккини мен асқабақ қосылған таба
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
1 ас қасық тұздалмаған сары май
1 ас қасық зәйтүн майы
½ орташа өлшемді пияз, туралған
½ орташа өлшемді қызыл болгар бұрышы, туралған
қалыңдығы 1/4 дюймге кесілген 1 орташа цуккини
қалыңдығы 1/4 дюймге кесілген 1 орташа сары асқабақ
дәміне қарай тұз және жаңа ұнтақталған қара бұрыш
1 түйір сарымсақ, ұсақталған
туралған көк пияз (міндетті емес)
Сипаттамасы Сары кәді, кәді, пияз және қызыл болгар бұрышы жазда көп пайдаланылады және осы жеңіл гарнирмен тамаша үйлеседі. Қажет болса, бірнеше жасыл пиязбен безендіріңіз.
Калориялылығы
84кКал
Ақуыздар
1Грамм
Майлар
7Грамм
Көмірсулар
6Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Сары май мен зәйтүн майын үлкен жабыспайтын табада бірге орташа отта қыздырыңыз. Май көпіршіктене бастағанда пиязды қосыңыз; араластыра отырып, 2 минут пісіріңіз. Болгар бұрышын қосып, 1 минут қайнатыңыз. Сары асқабақ пен цуккини тілімдерін қосыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Араластыра отырып, шамамен 3 минут пісіріңіз.
2Ұсақталған сарымсақты қосып, араластыра отырып, шамамен 1 минут пісіріңіз. Пісіруді жалғастырыңыз, цуккини қажетті құрылымға жеткенше үздіксіз араластырыңыз, 2-3 минут.
3Қызмет көрсетер алдында туралған жасыл пиязды себіңіз.