Қояншөп және жұмыртқа
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
1 ас қасық зәйтүн майы
1 түйір сарымсақ, майдалап туралған
8 жұқа сабақты спаржа найзалары, кесілген
2 үлкен жұмыртқа
дәміне қарай тұз және жаңа ұнтақталған қара бұрыш
1 шымшым қызыл бұрыш түйіршіктері (міндетті емес)
Сипаттамасы Аспарагус пен жұмыртқа - ең жақсы көктемгі таңғы ас немесе тамаша жеңіл түскі ас. Спаржа аздап май құйылған табада пісіріліп, үстіне екі жұмыртқа құйылады.
Калориялылығы
294кКал
Ақуыздар
16Грамм
Майлар
23Грамм
Көмірсулар
7Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Кішкене табаны орташа жоғары температурада қыздырыңыз. Зәйтүн майы мен сарымсақты қосыңыз; сарымсақ хош иісті болғанша араластыра отырып, шамамен 30 секунд пісіріңіз.
2Спаржа қосып, жұмсақ болғанша пісіріңіз, біркелкі пісіруді қамтамасыз ету үшін спаржаны жиі айналдырыңыз, шамамен 4 минут.
3Аспарагусты жайып, 2 жұмыртқаны спаржаға бөліңіз. Бетін жауып, жұмыртқаныңок қатты болғанша және сарысы қажетті консистенцияға жеткенше пісіріңіз, шамамен 4 минут.
4Тұз және бұрыш; қызыл бұрыш түйіршіктеріне себіңіз және дереу қызмет етіңіз