Баклажанның дәмін өзгерту үшін,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Баклажанның дәмін өзгерту үшін, дәлірек айтқанда, олардың дәмін саңырауқұлақтарға жақындату үшін келесі әрекеттерді орындау қажет (бірнеше рет тексерілген): Баклажандарды тілімдерге кесеміз (көлденеңінен). Біз эмальданған ыдыстарға қабаттарға саламыз. Біз әр қабатты жеткілікті түрде тұздаймыз. Әр екі-үш сағат сайын пайда болған қара сұйықтықты төгіп тастаймыз. Ең дұрысы, біз осылайша бір күн талап етеміз, бірақ күте алмасам, жарты күн де мүмкін. Ақыр соңында, біз баклажандарды қолымызбен басамыз. Яғни қолымызға мүмкіндігінше аламыз, мүмкіндігінше қысамыз, тастаймыз. т.б. Алынған "құрғақ" баклажандарды (мысалы) етпен бұқтырамыз. Дәміне қарай, баклажандар, осылайша дайындалған кезде, саңырауқұлақтардан ерекшеленбейді, тіпті қытырлақ болады.