Қуырылған толтырылған баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
 0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы 8 баклажан үшін - 50 г құйрық майы, ұнтақталған қара бұрыш, 4 дана. пияз, тұз, шөптер. Туралған шошқа майын пиязбен сөндіріңіз, тұз, бұрыш, майдалап туралған көк (әр түрлі) қосыңыз, араластырыңыз және баклажандарды осы қоспамен толтырыңыз. Баклажандар осылайша дайындалады: жуылады, қабығы алынбайды, әрқайсысы ұзындығы бойынша 3-4 см кесіледі, толтырылады. Әрі қарай, түпнұсқада олар түкірікке қуырылады, алдымен ойық жағынан, содан кейін - др. жақтары жұмсақ болғанша. Егер қолыңызда түкірік болмаса, оны жай ғана табаға салып, ойығын төмен қаратып, қақпағын жауып қуыруға болады. Бір жағынан қуырғаннан кейін аударыңыз. Ыстық күйінде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қуырылған толтырылған баклажандар пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

