"От жегіш" тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дәмі дөрекі. Тұздық қуырылған ет пен кәуапқа арналған. 4 бульон текшелері, 0,5 литр "Краснодар" соусы, 1 орташа пияз басы, хош иісті қара бұрыш, ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз, сірке суы Пиязды ұсақтап турап, сірке суын құйыңыз (~1 сағат бойы маринадталған), сорпаны пропорцияда дайындаңыз. 1 литр суға 4 текше (жарты литр), жартысын кейінірек пайдалану үшін құйыңыз, ал екіншісіне бір шай қасық тұз (үстіңгі жағы жоқ) бір шай қасық қызыл бұрыш, ал аздап қара салып, араластырып, "Краснодар" соусына құйыңыз, сол жерге қойыңыз маринадталған пиязды және ол маринадталған сірке суын араластырыңыз да, қалған сорпамен дүкендегі қаймақтың консистенциясына дейін жеткізіңіз. Қызыл бұрыш пен сірке суын қосыңыз (сірке суын асыра пайдаланбаңыз!) келесі әсерге қол жеткізгенге дейін - Дәмін татқаннан кейін тіліңізде аздап қышқыл соусты сезінуіңіз керек, егер РТК-да ~10 секундтан кейін өрт басталса - соус дайын